Wil je meer structuur in je trainingen zodat je écht gaat samenwerken met je paard?

Dit journal is niet zomaar een logboek waarin je al je trainingen bijhoudt, het is meer dan dat. Het helpt je om bewuster en met meer structuur te werken aan jouw groei als ruiter. Je ontdekt waar je staat en waar je naartoe wilt, wat voor combinatie jij en je paard samen zijn en hoe je vervolgens uitgroeit tot een combinatie die met vertrouwen samenwerkt! In het journal vindt je geen vage termen of onduidelijkheid, maar juist alle concrete stappen die je dagelijks kunt zetten om met gevoel te gaan paardrijden.

Hoe werkt het trainingsjournal?

Het journal neemt je stap voor stap aan de hand mee. In handige opdrachten ontdek je: waar jij als ruiter staat, welke aandachtspunten je paard heeft, hoe jullie op elkaar reageren en welke doelen je hebt.

Vervolgens is het tijd om met het paard aan de slag te gaan. Er is elke week ruimte om een weekplanning te maken waarin je overzicht creëert in je (al drukke) week. De dagelijkse trainingen, longeersessies of het aan de hand werken houd je bij in de dagjournals.

Na 6 weken maak je een duidelijk overzicht in de  ‘6 weken check-up’. Dit kun je zien als de samenvatting van de afgelopen weken. Wat waren de belangrijkste momenten voor jullie? Welke eye-openers heb je? Zie je nog (on)bewuste patronen terug? En hoe ga je het komende 6 weken aanpakken? Uiteraard is een flinke portie inspiratie ook erg belangrijk! Dat vind je in de blogs die boordevol tips en tricks staan over rijtechniek en dynamisch trainen.

Details van het journal

Het doel van het trainingsjournal is jouw gevoel als ruiter te ontwikkelen zodat je samen met je paard uitgroeit tot een combinatie die met vertrouwen traint.

 • A5-formaat met een softcover, dus makkelijk mee te nemen of te bewaren op stal
 • Profiel van jou en je paard: in één oogopslag duidelijk waar jullie staan
 • Bouwstenen van het paard: aan welke specifieke stappen ga je elke training werken?
 • Doelen: geven richting aan je dromen
 • Voor elke week een weekplanning
 • Dagjournals voor 2x 6 weken (dus 3 maanden)
 • Wekelijks ruimte voor je ideeën en reflecties
 • De 6 weken check-up (twee keer)
 • Blogs over rijtechniek en dynamisch trainen
 • Notitie- en inspiratie-pagina’s
 • €22,50 incl. btw (excl. verzendkosten)

Het journal bestellen

Omdat de webshop nog in ontwikkeling is kun je het trainingsjournal nu nog via de mail bestellen.

Laat me weten dat je het journal graag wilt hebben en je krijgt snel antwoord van mij persoonlijk. Samen regelen we dat het journal zo snel mogelijk jouw kant op komt!

Heb je een kortingcode? Vermeld die dan in je berichtje, dan komt alles goed.

Contact

Stuur een email en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie