Dressuurlessen

‘Ik help je bij het bewuster trainen en beter aanvoelen van je paard. Ik geef je doelbewust structuur in het rijden. Maar ik vind het vooral belangrijk dat je vertrouwen hebt in jezelf en je paard en dat jullie met plezier samenwerken’.

Ben je op zoek naar een instructrice? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik wil je graag helpen bij het trainen en het beter aanvoelen van je paard. Met veel plezier begeleid ik pony- en paardenruiters van B tot en met Z niveau.

Voor mij staat het 100% aandacht hebben voor jouw doelen en dromen centraal tijdens de lessen. Ik ben er om je te ondersteunen in het rijden, het aanvoelen van je paard en de trainingsopbouw. Ik ben naast instructeur ook opleidingskundige en heb me gespecialiseerd in de mindset van de ruiter: het hebben van een mindset waarin jij met plezier kunt focussen op de training van je paard.

Wil je graag aan de slag met je paard? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar een proefles!

Les bij Marlies van Schelven: Wat kun je verwachten?

Het is niet vanzelfsprekend dat een instructeur je voor 100% zijn aandacht geeft. Dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Ik heb gedurende mijn studiejaren op NHB Deurne, maar ook in de jaren daarna met regelmaat voor training, aandacht en vertrouwen moeten knokken. Dat heeft me gevormd tot de persoon wie ik nu ben. Maar het heeft me ook de drive gegeven om er voor alle ruiters te zijn. Wanneer je les met mij afspreekt dan geef ik je training en  ben ik ook een coach die je helpt bij de momenten dat je ‘alleen’ gaat trainen of wanneer je  naast het paard staat en misschien wel twijfels hebt.

Ik ben zelf een leergierige ruiter en instructeur en zoek les bij goede trainers. Zo heb ik training gehad van Barbara Koot, Atie Sanders-Spijker en Marieke van der Putten. Naast het rijden verdiep ik me in biomechanica bij mens én paard, gedrag van het paard en hoe de mens leert. Al deze dingen komen terug in de dressuurlessen, daar waar het voor jou en je paard past en meerwaarde heeft!

Waar je me tegen kunt komen

Ik vind het leuk en inspirerend om met diverse ruiters te werken. Daarom ben ik verbonden aan verschillende verenigingen. Hier geef ik ruiters met pony’s én paarden les. Zo ben ik verbonden aan LR & PC De Vier Heemskinderen te Beneden-Leeuwen en aan V.S.R.V. De Solleysel te Utrecht. Verder heb ik diverse particuliere lesklanten in de regio Nijmegen en Utrecht. Ben je benieuwd naar de ervaringen van lesklanten? Kijk dan bij ‘Ervaringen’ en ontdek wat lesklanten over mij zeggen óf bekijk de video waarin leden van de V.S.R.V. De Solleysel je meer vertellen.

Zoek je aanvulling op de lessen bij jouw vereniging? 
Naast groeps- en privélessen verzorg ik trainingsweken met daarin dresuurlessen, online video’s, opdrachten en workshops. Ook ontwikkel en geef ik op aanvraag cursussen over longeren, rijtechniek en houding en zit.

Wil je graag aan de slag met je paard? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar een proefles!

Contact

Stuur een email en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie